Eldstad - Massor med information om Eldstad

Eldstad i Bromma

Totalt i Bromma finns det 4 som erbjuder hjälpa er med er Eldstad och många av dessa företag har mycket god kunskap om eldstäder typ kakelugn eller braskamin. Det kan vara svårt att hitta den eldstaden som passar er bäst i Bromma eftersom det finns så många olika typer modeller av eldstäder. Det är bäst om någon man litar på kan rekommendera en bra butik eller en duktig murare som verkligen kan ge er rätt råd kring er eldstad. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar, braskaminer eller andra eldstäder i Bromma kan man oftast hitta via nätet.


Det finns många företag i eller omkring Bromma som säljer eller bygger eldstäder och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande utbud och prisindikation för den typ av Eldstad som ni är ute efter. Innan du ringer till någon för att få hjälp med val av eldstad bör ni ha en idé om vilken typa av eldstad ni vill ha. Ska det vara en öppenspis eller en vattenmantlad kakelugn som ger mycket värme? Viss info får du om olika eldstäder hittar du här på Eldstad eller genom att genom att kolla webbsidor från företag som säljer eldstäder.


Det går lätt att komma i kontakt med någon som är duktigt på olika sorters eldstad i Bromma genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Övriga företag som arbetar med eldstäder och braskaminer i Bromma


Ea Skorstensgruppen AB

Synålsvägen 17

168 73 Bromma

08-15 15 16


Bastuspecialisten Ragnar Frunck AB

Karlsbodavägen 19A

168 66 Bromma

08-445 14 10


Eldabutiken

Karlsbodavägen 19A

168 66 Bromma

08-445 14 10


Bromma Kakelugnsmakeri

Fredrikslundsvägen 17

168 34 Bromma

08-26 56 37