Eldstad - Massor med information om Eldstad

Eldstad i Mölndal

Totalt i Mölndal finns det 4 som erbjuder hjälpa er med er Eldstad och många av dessa företag har mycket god kunskap om eldstäder typ kakelugn eller braskamin. Det kan vara svårt att hitta den eldstaden som passar er bäst i Mölndal eftersom det finns så många olika typer modeller av eldstäder. Det är bäst om någon man litar på kan rekommendera en bra butik eller en duktig murare som verkligen kan ge er rätt råd kring er eldstad. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar, braskaminer eller andra eldstäder i Mölndal kan man oftast hitta via nätet.


Det finns många företag i eller omkring Mölndal som säljer eller bygger eldstäder och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande utbud och prisindikation för den typ av Eldstad som ni är ute efter. Innan du ringer till någon för att få hjälp med val av eldstad bör ni ha en idé om vilken typa av eldstad ni vill ha. Ska det vara en öppenspis eller en vattenmantlad kakelugn som ger mycket värme? Viss info får du om olika eldstäder hittar du här på Eldstad eller genom att genom att kolla webbsidor från företag som säljer eldstäder.


Det går lätt att komma i kontakt med någon som är duktigt på olika sorters eldstad i Mölndal genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Övriga företag som arbetar med eldstäder och braskaminer i Mölndal


Skorstensspecialisten

Möbelgatan 11

431 33 Mölndal

031-87 93 35


LH Group AB

Strandgatan 1

431 36 Mölndal

031-63 20 87


Energiexpo

Argongatan 8

431 53 Mölndal

031-22 10 90


Landy Vent International AB

Argongatan 8

431 53 Mölndal

031-22 72 80