Eldstad - Massor med information om Eldstad

Eldstad i Östersund

Totalt i Östersund finns det 4 som erbjuder hjälpa er med er Eldstad och många av dessa företag har mycket god kunskap om eldstäder typ kakelugn eller braskamin. Det kan vara svårt att hitta den eldstaden som passar er bäst i Östersund eftersom det finns så många olika typer modeller av eldstäder. Det är bäst om någon man litar på kan rekommendera en bra butik eller en duktig murare som verkligen kan ge er rätt råd kring er eldstad. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar, braskaminer eller andra eldstäder i Östersund kan man oftast hitta via nätet.


Det finns många företag i eller omkring Östersund som säljer eller bygger eldstäder och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande utbud och prisindikation för den typ av Eldstad som ni är ute efter. Innan du ringer till någon för att få hjälp med val av eldstad bör ni ha en idé om vilken typa av eldstad ni vill ha. Ska det vara en öppenspis eller en vattenmantlad kakelugn som ger mycket värme? Viss info får du om olika eldstäder hittar du här på Eldstad eller genom att genom att kolla webbsidor från företag som säljer eldstäder.


Det går lätt att komma i kontakt med någon som är duktigt på olika sorters eldstad i Östersund genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Övriga företag som arbetar med eldstäder och braskaminer i Östersund


Gärdin & Persson AB

Odenskogsvägen 31-33

831 48 Östersund

063-14 99 00


Kaminexperten

Thoméegränd 8

831 33 Östersund

063-412 48


Heta arbeten Tak & Energi AB

Södra Gröngatan 25

831 35 Östersund

070-274 69 32


Toressons Plåtslageri

Lövlunda 116

831 91 Östersund

070-688 39 32