Eldstad - Massor med information om Eldstad

Eldstad i Uddevalla

Totalt i Uddevalla finns det 4 som erbjuder hjälpa er med er Eldstad och många av dessa företag har mycket god kunskap om eldstäder typ kakelugn eller braskamin. Det kan vara svårt att hitta den eldstaden som passar er bäst i Uddevalla eftersom det finns så många olika typer modeller av eldstäder. Det är bäst om någon man litar på kan rekommendera en bra butik eller en duktig murare som verkligen kan ge er rätt råd kring er eldstad. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar, braskaminer eller andra eldstäder i Uddevalla kan man oftast hitta via nätet.


Det finns många företag i eller omkring Uddevalla som säljer eller bygger eldstäder och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande utbud och prisindikation för den typ av Eldstad som ni är ute efter. Innan du ringer till någon för att få hjälp med val av eldstad bör ni ha en idé om vilken typa av eldstad ni vill ha. Ska det vara en öppenspis eller en vattenmantlad kakelugn som ger mycket värme? Viss info får du om olika eldstäder hittar du här på Eldstad eller genom att genom att kolla webbsidor från företag som säljer eldstäder.


Det går lätt att komma i kontakt med någon som är duktigt på olika sorters eldstad i Uddevalla genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Övriga företag som arbetar med eldstäder och braskaminer i Uddevalla


Fritidsforum

Smedtorpsvägen 3

451 75 Uddevalla

0522-880 95


Vänerns Byggnads AB

Rössebol 182

451 92 Uddevalla

070-669 10 88


ELON Köksaffären Spisen AB

Lingatan 1

451 75 Uddevalla

0522-884 30


Mkm Matt & Kakelmontage AB

Björbäcksvägen 2A

451 55 Uddevalla

0522-304 90