Eldstad - Massor med information om Eldstad

Eldstad i Vännäs

Totalt i Vännäs finns det 3 som erbjuder hjälpa er med er Eldstad och många av dessa företag har mycket god kunskap om eldstäder typ kakelugn eller braskamin. Det kan vara svårt att hitta den eldstaden som passar er bäst i Vännäs eftersom det finns så många olika typer modeller av eldstäder. Det är bäst om någon man litar på kan rekommendera en bra butik eller en duktig murare som verkligen kan ge er rätt råd kring er eldstad. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar, braskaminer eller andra eldstäder i Vännäs kan man oftast hitta via nätet.


Det finns många företag i eller omkring Vännäs som säljer eller bygger eldstäder och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande utbud och prisindikation för den typ av Eldstad som ni är ute efter. Innan du ringer till någon för att få hjälp med val av eldstad bör ni ha en idé om vilken typa av eldstad ni vill ha. Ska det vara en öppenspis eller en vattenmantlad kakelugn som ger mycket värme? Viss info får du om olika eldstäder hittar du här på Eldstad eller genom att genom att kolla webbsidor från företag som säljer eldstäder.


Det går lätt att komma i kontakt med någon som är duktigt på olika sorters eldstad i Vännäs genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Övriga företag som arbetar med eldstäder och braskaminer i Vännäs


ir-tech

Brån 3

911 93 Vännäs

0935-208 03

070-563 83 51


Byggexperten AB Condoor Portcenter

Älvdalagatan 31

911 33 Vännäs

0935-124 70


Västerbottens Kakelugnsmakeri AB

Östra Spöland 7

911 92 Vännäs

070-603 03 09